Lite Fail


True


Bra Låt


Med Renee

 
Är med Renee och Black Shadow!!! :D

Amazing Horse



Hur många minuter klarar ni av? Jag klarade av 11:27min

Vilka Killar Är Snyggast?



Liksom vilka killar är snyggast? Vad tycker ni?

Bra Låt


Han Är Homosexuell (ifrån väldrigt tidigt igår morse)

Jag skrev tidigare att jag var orolig och nu vet jag att jag borde ha varit det också. Med tanke på att han gjorde slut senare. Så det gjorde väll ont om man säger så. Väldigt ont. Andledningen till att han gjorde slut var på grund av att han blev homosexuell. Han var bisexuell först... sen ja. Det gjorde inte så ont på grund av att han var homosexuell. Det som gjorde ont var att jag älskar honom. Asså det gjorde bara lite ont när han berättade att han inte gillade tjejer längre. Det är svårt att förklara men t.ex. om han gjorde slut och fortfarande gillade tjejer skulle de göra lika ont som det gör nu.



Orolig (från igår)

Jag är riktigt orolig på grund över min kille. Han skrev "fuck my life" i ett sms för en stund sen. Då frågade jag "vadå?" då skrev han "inget" då skrev jag "har de hänt något?" då skrev han "Ja typ" då skrev jag "Vadå?" då skrev han "vill inte prata just nu" då skrev jag "sen då?" då skrev han "kanske"

Jag vet inte vad som hände för han verkade glad innan sen så kom det där smset helt jävla random. Jag är orolig över honom. Asså tänk om jag har gjort något? jag vet inte vad isf. Jag är så jävla orolig, jag vet liksom inte vad jag ska göra. :c

Sjuk

Hej där era muppar.
Jag sitter här framför datorn och har tråkigt. Jag är sjuk så de gör inte saken bättre. Jag har feber, ont i halsen och lite ont i huvudet. Jag är ganska trött, men jag vill göra något. Vet inte vad men något. Min älskling är i Skåne så jag kan inte vara med honom. Han kommer hem på fredag och han åkte igår. Så en vecka ska han vara där. Om jag var frisk skulle jag nog ha varit med Alva, men nu är jag inte frisk så...
Alva, Tove, Eve och jag var på bio i torsdags, vi såg Dark Shadows. Den var nog bra... jag tappade bort mobilen så jag funderade mest på var den kunde vara någonstans. I fredags så hittade Alva eller någon min mobil på deras skohylla i deras hall.



Idéer?




Där var några bilder på mig och älsklingen. Han åker till en kompis i Skåne på fredag, han ska vara där en vecka! Hur ska jag överleva?!!!
Som tur har jag Alva som kanske kommer vara med mig. Då kanske jag inte blir helt forever alone.
Så vad kan man göra för något? Har ni några idéer?


Klippt Mig



Vad tycks? :)


Nutella Milkshake



Den innehåller:
Nutella
Mjölk
Vanilj glass

Super gott!!! :D

Älskar Dig! <3


                                       Älskar dig!!! <3

Här får ni en bild på mig och älsklingen. Vi blev tillsammans den 26 maj i år och om ni inte vet vilket år de är nu så kan jag berätta att de är år.... 2012!!! yey. Skulle ha gjort ett inlägg tidigare men älsklingen har varit hos mig sen i fredags. Så ville vara med honom och inte sitta vid en dator liksom. På fredagen var vi på uh, lördagen var vi bara hemma och slappade, idag (söndagen) så var vi på bio och såg Prometheus. Vi såg den i 3D. Det var grymt.


RSS 2.0