Bra Blogg!

http://dansdotter.wordpress.com/




Jag känner henne inte men jag går i samma skola som henne. Hon verkar vara hur snäll som helst. Jag har aldrig läst en så här bra blogg, som hennes. Hon skriver om saker man helst inte nämner.

Pacman!

(jag tog inte bilden)

Min mamma är snäll ibland idag var hon snäll. Hon köpte en pacman tröja till mig :D Tack mamma :)


Play! 2012

Jag var på Play! 2012 igår. Jag var där med Joline och Andreas. (Andreas från fb) Jag känner många Andreas. Det var första gången jag träffade honom irl. Han är jätte snäll. Det slutade med att Joline lämnade mig och Andreas. Men aja vi hade kul ändå... de lät fel. Tyvärr var de jätte mycket mygg och kallt.
Band som var där:

I AM SO ME
REVOKED
THE MEMORY REMAINS
RÄVSAX
E.T.D
WRONG CHANNEL
GRÅSUGGORNA
ROYAL ADVENTURE
ACCEPT THE CHALLENGE
NOVA SOUL



Miss Thing <3





R.I.P we will miss you!



Miss Thing! <3


Kattunge



Tufflan har fått en liten bebis!

Hej.

Hej sitter och önskar lite. Vill ha en piercing så mycket. Snälla mamma!

Idag så hade jag spanska prov och de gick så här "____________________________" dåligt, av "_______" typ.
Det gick iallafall inte bra. Jag vill inte ens lära mig spanska. Jag vill lära mig franska! Jag bryr mig inte om att folk säger "men spanska är mycket bättre att kunna än franska". Jag typ känner folk som pratar franska, men inte svenska.

Aja har ont i huvudet så ska ta en dusch sen gå och lägga mig... tror jag. I skolan imorgon så ska vi spela in en liten film. Det är inte hela klassen som ska spela in en film, vi är liksom i grupper. Jag är ju självklart med Alvis! :D <3
Imorgon ska hon ta ut tandställningen också, så hon hinner kanske inte spela in så mycket... men aja. Hon ska fixa tandsmycke också. Hon har verkligen längtat! :D

Här är två bilder på Rasmus    

                                                  

                

Fick väldigt många kramar av honom idag... konstigt. xD
/Cecilia


Bilder Från 2012-05-19


Bilder



Bilderna skulle nog ha blivit bättre om jag inte satt i en bil... som åkte. De är tagna igår... tror jag, vet inte, minns inte.
/Cecilia


Aj!



Så händer de om man slår i lilltån, bara så ni vet.

/ Cecilia


2009 Eller 2012

Japp jag har sätt ut sådär! Vilket år var/är man snyggast då? Är jag finare nu än då eller är jag fortfarande som jag var då?

            /Cecilia


Lite Depp

Hej, idag var jag typ lite deppig. http://www.emocore.se/Black_Shadow/blogg/1064382 kolla den länken om ni vill veta varför. Jag vill helst inte skriva något om de här. Ja om mamma ser. Vilket hon kommer nu men iallafall på Ec http://www.emocore.se/ skriver jag lite mer vad som är/var jobbigt. Om ni tycker att jag ska skriva om de här så får ni väll skriva de i en kommentar.
Idag spelade jag i Ratata.(band typ) Jag spelade gitarr och det gick väll sådär. Inte bra alls faktiskt. Som sagt jag var deppig så då hade jag ingen stor lust. Efter Ratata så gick jag ner till säterdalen http://www.saterdalen.se/
Det var tisdags träff så då kollade jag och mamma på lite bilar och motorcyklar. Men de bästa var att mamma köpte en klänning åt mig! :D jag älskar den!



                                                                                      Det var min dag.


Tråkigt!!!!

Jag har jätte tråkigt och med jätte menar jag extremt. Så jag ha extremt tråkigt!!! Kan någon berätta vad jag kan göra, snälla!

                 /Cecilia



 


Idag



Köpt lite grejer som ni ser. Japp, idag var jag, mamma och Ante i Borlänge. Så jag köpte lite grejer, fast mamma köpte den rosa tröjan till mig. Aja vet f*n vad jag ska skriva, men jag försöker.

                 /Cecilia


Tufflan



 Tufflan ville vara med och skriva lite. Ett tag så låg hon på tangentbordet, men hade inte kameran så kunde inte ta kort på de. Sorry. :P    /Cecilia


Ante 20år



Igår fyllde min bonus brorsa 20år så idag gjorde jag och mamma smörgåstårta. Ante ville ha de så då fick han de. :P   / Cecilia

 


Låt


Speed

Skulle ha gått på speedway igår men de var inställt på grund av regn. :( Jag skulle dit med familjen och Alvis, fast hon ingår i familjen. Så vi åkte till Avesta fick veta att de var inställt och sen fick vi åka hem igen *suck*
Men de får väll bli någon annan gång.

Nu ligger jag mest och slappar på soffan. Jag är sjuk så... då finns de inte så mycket annat att göra.
Idag fyller även bonus brorsan 20år, grattis Ante! Hoppas du får en toppen dag där hemma, hos mig. Han bor hemma så....

Aja vad kan man skriva mer...
Aha juste är du nöjd nu Rasse?! nu har jag gjort ett nytt inlägg!!! Rasse är min kompis och ex och han ville att jag skulle uppdatera bloggen oftare. Så då gjorde jag ett inlägg. Men när jag fråga vad jag skulle skriva om så sa han "jag vet inte" Du är till så mycket hjälp Rasse...NOT!!!

 



Vad tycker ni om bilden?


/Cecilia


Toxic


Japp

Hej hej, idag har de varit kul eller nja. Köpt presenter till Alva och varit med Sofia. Jag och Sofia ringde till en av mina ja.. Internet kompisar och ja då blev de väll att hon trodde att han var ett peddo. Vilket är möjligt men jag tror inte de. Hoppas. Han är väll sur på henne vilket jag kan förstå. aja, jag och Sofia snackade och hängde mest framför datorn. Vad vi snacka om?


KILLAR SÅKLART!!! haha sant. Vi är tjejer så vi pratar väll typ bara om de. Kom vi fram till något?


JA! otroligt va? jo att homosexuella killar ser ja.... GRYMT SNYGGA UT!!! och att det är onödigt, liksom varför ska vi tjejer tycka att dem är snygga om vi ändå inte har någon chans att... ja få dem?? öh ni vet.



/Cecilia


1maj 2012


RSS 2.0