Ny Skola

Hej, så jag började i en ny skola i onsdags. Igår alltså. Jag bytte till kunskapsskolan i borlänge. Den skolan verkar vara bra. Jag har fått två nya kompisar :D Stina och Sanna heter dem.
Dem senaste dagarna har vi fått tårta i skolan. På onsdagen och idag. Lyxigt asså! :D

Rockstad Falun!

Hej, ja jag vet det va länge sen jag skrev, men jag har haft mycket att tänka på. Jag har även varit på Rockstad Falun. http://swe.rockstadfalun.net/

Det har faktiskt fått mig att må bättre. Jag vet inte varför. Jag åkte dit med mamma men jag träffade några kompisar sen. Eller ja 2st kompisar som va med andra så jag lärde känna dem lite.

Hade riktigt roligt på Rockstad Falun. Var någon av er där?

Jag mådde jätte bra med dem jag va med på Rockstad Falun. Kan ju vara för att dem hade ungefär samma intressen som jag. Dem hade liksom samma musik smak som jag också. Jag har inte haft så många kompisar som har det. Jag börjar i en ny skola på onsdag. Så i min gamla klass hade jag ingen som gillar samma sorts musik som jag, inte ens min bästis Alva. Så det är jätte kul att träffa några som har det.

Jag var ju på Peace and Love, på lördagen. Jag tyckte att Rockstad Falun va mycket roligare än Peace and Love. Kanske bara är jag men aja.

Ha det så bra! Hejdå


Misstag?

Tänk om jag gör ett misstag nu. Eller om jag gjorde ett misstag igår. Tänk om det va ett misstag att jag sa att jag inte kunde. Jag vill, men skulle jag klara av det? Jag oroar mig för att, jag inte skulle göra det. Jag kanske har förstört allting nu. Jag är så rädd att jag ska förlora er båda. Jag känner mig som en idiot just nu. Förlåt mig. Jag vill inte förlora någon av er när jag tänker efter, men det kommer säkert att bli så. Tyvärr.

Jag vet inte om jag kan lita på en av er. Du har sårat mig så många gånger, men när du väll vill gottgöra mig så låter jag dig inte. Jag är så dum. Kan jag lita på dig?

Hur ska jag veta att du inte gör så som du gjorde mot mig igen? En annan av er, verkar vara hur härlig som helst. Du har inte sårat mig men, du beter dig som att jag inte ska få träffa den andra. Efter ett tag säger du att jag ska träffa den. Det gör mig förvirrad.

Vad vill ni med mig?

En av er, vill bara leka med mig. Eller det är så det känns. Låt oss va vänner ett tag och se vad som händer. Prata med mig som jag bara är din vän. Det skulle nog hjälpa. Jag saknar det vi hade. Vi har inte haft det på länge. Har vi förlorat det helt? Jag hoppas inte det.

En av er, vet jag faktiskt inte vad du vill. Kan du berätta det för mig är du snäll. Du behöver få lite tid för dig själv om man säger så och det vet jag.

Förlåt mig för att jag gör misstag, men jag är bara en människa. Jag är inte perfekt. Jag hoppas ni förstår det. Jag hoppas även att jag inte har gjort ett misstag nu. Jag hoppas att jag har gjort rätt.  Men just nu känns det inte som det.

Förlåt mig. <3


Jag Känner mig...

Hej, jag vet inte vad som är med mig nu mera. Jag känner mig känslig/sårbar nu mera. Dem senaste dagarna och nu har varit värst om man säger så.

Det är en person som gör mig lycklig men ändå inte. Jag vet inte varför det är så och det irriterar mig. Önskar att jag får träffa den här personen igen, så att jag inte tänker på dem sakerna som jag tycker är jobbigt. En av sakerna som jag tycker e jobbigt är att det känns som att jag gillar den här personen lite väll mycket. Jag vet inte.

Det finns några grejer som jag tycker är jobbigt men jag tänker inte berätta alla. Vissa kan ni nog räkna ut om ni tänker på några andra inläggen jag har gjort. Det är nu jag bara vill ha en kram. Ingen som säger något, bara en kram. Någon som kan hålla om mig när jag gråter osv.

Jag tror att alla vill ha en sån person. Kanske inte.

Jag känner mig ensam.

Men i alla fall jag hoppas att ni mår bättre än vad jag gör nu.

Hejdå.


HJÄLP!

Hej jag skulle bli jätte glad om ni hjälpte mig med en sak.
Jag vill lära känna en person mer. Men jag har ingen aning om vad jag kan fråga längre, så snälla ge mig tips. Dem kan vara hur galna och random som helst så länge det är en fråga.
Snälla ge mig tips!

Bara För Att

Jag gör det här bara för att, jo jag har jätte ont i min piercing. Igår eller dagen innan igår xD så va jag på fest!!! Det va kul. Min kompis Oscar fyllde 18år. Jo eller neeeee. Jag vet inte vad jag ska skriva....
Eller jo.... ni vet killar? om ni inte vet så tycker jag synd om er, men iaf. Killar är


SÖTA!!!!
Jag ljuger inte. Killar är faktiskt söta, ibland snygga. :P
Ja jag har tråkigt vadå da?!

Men hoppas ni har det bra. Hejdååååå! xD

Min Bästis!


Min Läpp Piercing!


Vatten...

Hej på er, vad händer?

Själv sitter jag i en fåtölj med en svullen läpp.

Den va inte svullen igår men nu så är den… ja… stor.

Så jag dricker isvatten också. Det skulle hjälpa har jag läst och hört.

Det är väll bara att vänta eller något. Jag vet inte vad jag ska göra idag. Kanske vara med Alva men jag vet inte om jag orkar. Vi får se.

Vet inte vad jag ska skriva, kan skriva mer sen. Kan väll bjuda på en bild som jag tog för några dagar sen.

Hejdå!


Ny Piercing

Jupp har en ny piercing nu. Yay! :D

RSS 2.0