Bra Låt

 

Jätte bra låt, vad tycker ni?
Det är ju sant man vet inte hur någons annans liv är. Man kanske tror att någon har ett fantastiskt liv och mår bra, men man vet aldrig, den personen kanske har det jätte jobbigt och mår piss. Tänk på det.

 

   /Cecilia


Idag Med Kompisarna

 Åt sallad med några kompisar.
 Alva och Julia :D
Julia igen

Rasmus och Johanna var också där men jag vet inte om jag får lägga upp bilder på dem så...
aja vi var på uh i säter och det var kul. Rasmus och Johanna bakade muffins, jätte goda! :D


     /Cecilia

Prov

Suck jag har No prov och Sv prov imorgon, matte och ett till Sv prov på fredag. Suck det är lite väl mycket prov på två dagar. Jag kommer troligen inte klara ett ända av dem, tyvärr. Fy fan! Sv provet kom jag på att vi hade idag så jag hade inte tagit med mig Sv grejerna hem. Det är ju bra! No grejerna har jag tagit med mig hem men jag fattar inte så mycket av de och jag fattar inte matten heller. Fan det är kört. Hoppas att det går bra.


/Cecilia


Ny Bur!



Ny bur till mina råttor! <3

Jag Spider Bites



Ungefär så skulle jag se ut i spider bites piercing, vad tycker ni?
Snälla mamma!

     /Cecilia

Vill Ha!!

 

Jag vill ha spider bites piercing!! Kommer troligen aldrig få det av mamma, tyvärr. Hon tycker att det ser jätte fult ut, men hon behöver ju inte titta på mig... men jag får väll fortsätta tjata. Ska lägga ut bilder på hur jag skulle se ut i spider bites piercing tror jag… ja det ska jag. xD KandyLandy.se grym blogg.

Snälla Snälla Snälla mamma!! <3 <3

 

                                      / Cecilia Snälla :D


Awesome Söndag

Hej, jag är sjuk :/ har jätte ont i halsen och är snorig. Jag sitter hemma och äter Ben & Jerry´s Cookie Dough. Tyvärr har jag smittat min kompis som jag var med i lördags och i söndags och kanske smittat mamma. Aja min söndag var i alla fall.... AWESOME! :D Bästa söndagen någonsin tack vare min Ec kompis. Fast det finns väll vissa negativa saker med dig t.ex att jag måste lyssna på " Visst bara kompisar... kompisar gör inte så!" det är vad mina andra kompisar säger. Dem säger även "Va fan har du gjort?" eller "Vem fan har du varit med?"
men det blir bättre. Antar att dem börjar smälta det nu. Eller jag vet inte vad dem säger nu genom att jag är hemma. :P undra när han kommer och hämtar sitt armband... jag sa "du ska väll inte glömma armbandet?" han sa "nej" och det här kommer låta ganska skumt men sen gav jag honom pengar... jaja jag vet. Han hade inga pengar och han ville ha cigaretter . Jag vill inte att han ska röka men om en kille säger "snälla snälla snälla" och sitter och håller om en då kan man inte säga nej. Eller? och jag undrar när han ska bränna upp min säng... han sa att han skulle göra det. Jag har The Twilight saga eclipse påslakan och han verkar hata Twilight. Jag har varit beroende av Twilight. Jag gillar fortfarande Twilight men inte lika mycket som förut. Ja nu vet ni lite mer som har hänt mitt liv. Fråga om ni vill veta något. :D

/Cecilia

 coocie


Nya Skor

Nya skor 1Nya skor 2

 

Var i Falun idag och köpte två par nya skor, efter det så var jag med en kompis. Han bor i Falun. Första gången jag träffa honom irl. Vi började snacka på ec sen fb sen via sms. Ec är emocore om ni inte visste det. Köpte skorna på Deichmann. :D

                                                                          / Cecilia

 


Gråter 2

Jag har aldrig varit så här förvirrad, min kompis skrev till killen och frågade varför han tog bort mig. Han skrev då att han inte har tagit bort mig. Det är så förvirrande för jag hittar honom inte och kan inte skriva till honom. :/



                                                              /en förvirrad Cecilia

Gråter

Ska det vara möjligt att orka med det här? Jag älskar en kille så jävla mycket och han säger att han älskar mig. Men han tror mig inte när jag säger att jag älskar honom mer som en vän. I ett annat inlägg skrev jag att jag blivit vän med en kille som jag bråkat. Jag vill inte bara vara vän med honom. Men han blockade mig för andra gången nu på fb. Det är även andra gången jag sitter och gråter på grund av honom. Jag älskar honom. Han sa att han inte skulle göra så igen, men ändå gör han det.

 

                                                                                 /en gråtande Cecilia.


Det Är Okej Mmma!

Okej så här är det, tio minuter i åtta väckte mamma mig och frågade om jag hade försovit mig. Jag sa  

Okej så här är det, tio minuter i åtta väckte mamma mig och frågade om jag hade försovit mig. Jag sa "va nej, vänta" jag kollade på mobilen och sa "börjar man skolan på en tisdag?". Hon sa "Ja det var lov igår". Jag sa "jag har lov den här veckan" Hon "hade du inte det föra veckan?" Jag sa "va nej studiedag" hon sa "Vänta" jag väntade. Hon kom tillbacka och sa ”oj förlåt jag tänkte fel” jag sa ”det är okej” hon sa ”förlåt för att jag väckte dig” jag sa ”det är okej”.

Det jag vill komma fram till är att alla kan tänka fel, göra misstag. Jo och det är okej mamma! <3                             
                                                                                 /Cecilia


Mina Bebisar

 Det här är mina bebisar. Bilden togs i januari så den är ganska gammal, dem är mycket större nu. Till vänster har vi Grace som är ganska bitig av sig och hennes favorit sak är element. När jag skulle köpa henne så rymde hon och klättrade upp på bakom ett element och när jag släppte ut henne för att jag skulle städa buren så klättrade hon upp bakom ett element igen.  Till höger har vi Zoey som är den nyfiknaste varelsen på jorden tror jag, hennes favorit sak är nog galler. Hon älskar att klättra, hon brukar hänga upp och ner i buren.                                                         /Cecilia

Det här är mina bebisar. Bilden togs i januari så den är ganska gammal, dem är mycket större nu.

Till vänster har vi Grace som är ganska bitig av sig och hennes favorit sak är element. När jag skulle köpa henne så rymde hon och klättrade upp på bakom ett element och när jag släppte ut henne för att jag skulle städa buren så klättrade hon upp bakom ett element igen.

Till höger har vi Zoey som är den nyfiknaste varelsen på jorden tror jag, hennes favorit sak är nog galler. Hon älskar att klättra, hon brukar hänga upp och ner i buren. :D

 

                                                              /Cecilia   


Vänner Igen.

Nu är jag faktiskt glad! Det blir en härlig känsla när man blir vän med någon man bråkat med.
Min kompis sa att jag sårat honom, jag kan förstå vad han tänker på. Han tog först bort mig från fb vilken jag inte kunde förstå. Jag bad om ursäkt miljoner gånger, men efter ett ta så blockade han mig så att jag inte kunde skicka fler meddelanden. Det var hur jobbigt som helst. Jag var inte arg på honom i början, jag blev arg över att jag inte förstod varför han bara inte tog det lugnt och gav mig mer tid att förklara. Jag var mest arg på mig själv. Det viktigaste är i alla fall att vi är vänner igen. Håller ni inte med om att det är en härlig känsla att bli vän med någon igen efter ni har bråkat?

 

                                                                                         / Cecilia :)


Är Det Så Svårt? 2

Ni tycker att man ska acceptera det, men när killen skriver typ ”förlåt jag har inte haft tid att skriva :( <3” eller ”förlåt haft problem med en sak :( <3” efter då blir det svårare att acceptera. Jag vet var det han hade problem med men jag vill inte berätta det för hela Sverige. När/om han hör av sig så kommer jag fråga varför. Men jag är i alla fall glad att ni har kommenterat, då känns det som att någon bryr sig. <3 Tack, ändå om ni egentligen inte bryr er <3

 

                                                                                    /Cecilia


Är Det Så Svårt?

Okej vi säger så här du gillar en kille som du brukar chatta/smsa med varandra och då bukar han skriva typ "vill ha dig här!" "Måste träffa dig snart" ni har alltså inte träffat varandra IRL. Men ibland så svarar han inte på vad du skriver till honom i chatten och du vet att han är online. Så jag har en fråga är det svårt att skriva "Jag har inte tid att skriva nu, men vi kan gör det sen" eller om han inte vill chatta med dig är det då svårt för honom att skriva "Ledsen men jag gillar dig inte på det sättet längre och jag vill inte chatta med dig längre" och kanske göra någon ledsen smiley efter?




                                                                                  / Irriterad Cecilia.

Glad Påsk!



Fixade påskris idag... med Black Shadows hjälp! :D

Hej, Hej! :)

Hej,
jag har nu en ny blogg. Min gamla blogg är www.cilla-pilla.blogspot.com. Så om ni vill läsa om något som har hänt mig tidigare så är det bara att gå in där. Just nu plågas jag av att sitta bredvid en högtalare som det kommer dansbands musik ifrån. Jag gillar inte dansbands musik men det är jag det, jag låter dem spela det. Folk får tycka om vad dem vill. Det fick mig att tänka på bloggens namn, Your one life. Det jag menar med det är att man ska få bestämma över sig själv i sitt liv.

T.ex. om du vill ha en piercing eller tatuering så ska du kunna skaffa det utan att höra att dem tycker att du är helt dum i huvudet bara för att du skaffade det. Samma sak om du gillar en viss klädstil eller musikstil. Visst jag tycker inte om dansband men dem måste få lyssna på vad dem gillar utan att höra mig klaga. Eller har jag fel?
                                                                                                                              
                                                                                                                                 /Cecilia :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0